Vernieuwde Europese e-catalogus van O-I belicht waarde van glasverpakkingen

Vernieuwde Europese e-catalogus van O-I belicht waarde van glasverpakkingen

Schiedam - O-I lanceert een nieuwe versie van de Europese online catalogus voor glasverpakkingen. De e-catalogus van O-I is veel meer dan een eenvoudig overzicht van de verschillende producten; hij bevat ook heel wat nieuwe gebruikersvoordelen en toont de talrijke toepassingsmogelijkheden van glas. 

Marie-Laure Susset, Marketing Communications Lead bij O-I Europe: “Met deze e-catalogus willen we voedings- en drankenmerken inspireren in hun keuze voor glas. We willen hen helpen met de identificatie van consumententrends waarbij glasverpakkingen de merkbekendheid verhogen en hun business helpen groeien.”  

De website bevat gedetailleerde analyses van de huidige trends in voeding en dranken, zoals de opkomst van meer zintuiglijke en natuurlijke smaken, gezondheid en welzijn, de herdefinitie van waarde en de steeds grotere focus op duurzaamheid. Succesverhalen illustreren enkele van de meest innovatieve designs waarbij O-I betrokken was. Ze demonstreren zowel de intrinsieke ontwerpmogelijkheden van glas als de expertise van O-I’s eigen designers. Deze omvatten ook de meest recente vaardigheden op het gebied van glasdecoraties, die ontwikkeld werden in verschillende Europese vestigingen van O-I.

Arnaud Aujouannet, Chief Sales & Marketing Officer: “Voor klanten is een van de grootste troeven van de website dat deze alle belangrijke informatie over en inspiratie voor glasverpakkingen op een plaats verzamelt en dat deze continu geüpdatet wordt.”

De catalogus is beschikbaar op www.glass-catalog.com

Contacteer ons
Ilse Derijck Communication Consultant, Outsource Communications
Ilse Derijck Communication Consultant, Outsource Communications
Over O-I

Bij O-I Glass, Inc. (NYSE: OI) houden wij van glas, en we zijn er trots op dat we meer glas maken dan welke andere producent van glazen flessen en potten ter wereld dan ook. We tillen producten naar een hoger niveau door een duurzame verpakking te creëren die emoties oproept, merken in iconen te transformeren, en dagelijks boven onszelf uit te stijgen om zinvolle, magische momenten te creëren. We helpen voedings- en drankmerken zichzelf uit te drukken zodat ze een emotionele band met hun consumenten kunnen opbouwen. Ons wereldwijde hoofdkantoor bevindt zich in Perrysburg, Ohio (Verenigde Staten) en ons team van meer dan 27.500 medewerkers, werkzaam in 78 fabrieken verspreid over 23 landen, heeft in 2019 een omzet behaald van $6.7 miljard. We streven ernaar iets te maken ‘what matters’, om stap voor stap de wereld gezonder en mooier te maken. Ga voor meer informatie naar o-i.com.